Kolinda dotjerala liniju do savršenstva: Objavila najnovije fotke, pratioci oduševljeni…

“Samo te gledam Kolinda, predivna si žena”, “Koju smo mi prekrasnu i pametnu presjednicu imali”, “Izgledate predivno”, “Bravo, sve pohvale”, “Gdje god dođe, najljepša”, “Lijepo izgledate”, “Lijepa naša”, dio je komplimenata koje je dobila u komentarima

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje vrijeme nema naviku često objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama, no kad i objavi koju, svoje pratitelje oduševi.

Tako je ovoga puta na Facebooku podijelila nekoliko fotografija iz Kanade, u kojoj je sudjelovala na Međunarodnom sigurnosnom forumu, a svima je odmah za oko zapela njezina vitkija linija – piše Dnevnik.hr.

“Na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Halifaxu više od 300 lidera i stručnjaka u području obrane i sigurnosti, uključujući visoke državne, međunarodne i vojne dužnosnike, kreatore politika i javnog mnijenja, predstavnike akademske zajednice i industrije, raspravljalo je o fluidnom međunarodnom okruženju u cilju predviđanja i analize, te prilagodbe i djelovanja u suočavanju s hitnim globalnim sigurnosnim izazovima i prijetnjama. Lijepo je bilo opet biti u Kanadi”, napisala je uz objavu na svojem profilu na Facebooku.

“Samo te gledam Kolinda, predivna si žena”, “Koju smo mi prekrasnu i pametnu presjednicu imali”, “Izgledate predivno”, “Bravo, sve pohvale”, “Gdje god dođe, najljepša”, “Lijepo izgledate”, “Lijepa naša”, dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.
Inače, bivša je predsjednica 2018. godine počela prakticirati liposukcijsku dijetu, čiji je autor bosanskohercegovački nutricionist Kenan Mandra. Prema njegovim uputama, režim prehrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane, a tijekom dijete se preporučuje i izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očito, itekako pošlo za rukom.