Milica Todorović: Obožavam grad Visoko jer ima nevjerojatnu energiju

Pjevačica iz Srbije Milica Todorović govorila je za K1 televiziju u emisiji „Kec na jedanaest“ o tome kako je došlo do njene obrade čuvene „Cesarice“ Olivera Dragojevića, druženju s Novakom na Bosanskim piramidama i njenom „neambicioznom“ novom albumu.

– Javila mi se a kapela grupa Famos i predložila da zajedno obradimo „Cesaricu“ Olivera Dragojevića. Oni su dobili prava od njegove porodice, a ja sam s oduševljenjem odmah prihvatila tu ponudu jer obožavam Olivera, njegove pjesme i njegov rad. Snimanje naše obrade je bila izuzetna čast i pravo zadovoljstvo – kazala je ona za televiziju K1.

Poznata pjevačica je otkrila u emisiji „Kec na jedanaest“ da slobodno vrijeme provodi na Bosanskim piramidama, baš kao i Novak Đoković.

– Ja obožavam grad Visoko jer ima nevjerojatnu energiju i profesora Semira Osmanagića i kad god nađem slobodnog vremena odem tamo da se „obnovim“, tamo sam se i preselila s Noletom, koji tamo često odlazi.

Milica je priznala da želi biti ambicioznija osoba u odnosu na to kakva je sada.

– Ja sam zaista jedna lijena osoba, nisam baš toliko ambiciozna, ali planiram da to promijenim tako što ću u aprilu izbaciti cijeli novi album. Jednostavno bih ga nazvala „kupus“, jer stvarno ima svega i svačega. I grčki pravac i prave narodnjake i pop pjesme, a imamo i starinske, novi prizvuk, duet s Gazda Pajom, imam sve i svašta – zaključila je ona za K1 televiziju.

Vezani članci

Nesvakidašnja priča iz Topuzovog Polja: ‘Majka ima 91 godinu, meso nikad nije jela’

Visokoin.com

Kalabuhov posjetio park Ravne 2 i zahvalio Osmanagiću na bisti Jesenjinu

Visokoin.com

Tadić: Bošnjacima uzet jedan mandat, HDZ nije tražio trećeg ministra u ZDK

Visokoin.com

Bišćan “navukao” i premlatio pedofila: Čeka suđenje, a predator pobjegao iz BiH

Visokoin.com

SAZNAJEMO: Nema poskupljenja cijene usluge odvoza komunalnog otpada

Visokoin.com

U Visokom pronađena droga, jedna osoba uhapšena

Visokoin.com