Modrića žele ponovo povezati sa Ronaldom u Saudijskoj Arabiji

Superbogataši iz Saudijske Arabije ne planiraju se zaustaviti samo na dovođenju Cristiana Ronalda. Prema pisanju Marce, čelnici Al Nassra nisu “zagrizli” samo za Sergija Ramosa, već i za Luku Modrića…

“Proteklih dana predsjednik i čelnici kluba (op.a. Al Nassr) provjeravaju mogućnost širenja liste zvijezda u bližoj ili daljoj budućnosti. Mislimo na Sergija Ramosa, no posljednji koji se izgleda pojavljuje na listi želja jest Luka Modrić”, donosi španjolska Marca, navodeći kako Saudijci planiraju dovesti Ramosa u ljeto 2023. godine, a Modrića 2024.

Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije prema svemu sudeći nije zainteresiran za arapske milione. Ili američke, jer Marca navodi kako je Modrić i na meti nekih klubova iz MLS-a.

“Luka želi nastaviti igrati u Madridu barem još jednu sezonu. Zato odbija višemilijunske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a. Njegov nogomet nema rok trajanja”, piše Marca.

Modrićev aktualni ugovor istječe na ljeto, novi još nije potpisan, no kako je izjavio u novogodišnjem intervjuu za Sportske novosti, ne zamara se tom pričom. Uvjeren je da će se lako i brzo dogovoriti s klubom, kao i prošle godine. Ostanak u Realu, ističe to i Marca, Modrićev je prioritet.