Novinar i analitičar Vladan Radosavljević stradao u napadu pasa na Kosmaju

Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe “Mreža” Vladan Radosavljević tragično je preminuo, a njegova supruga Olga teško je povređena nakon što su ih na Kosmaju napali i izujedali psi, potvrdila je “Fonetu” direktorka PG “Mreža” Lila Radonjić.

Vladana Radosavljevića je pored vikendice na Kosmaju napao čopor pasa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povrijeđena i prevezena u Urgentni centar.

Kako Fonet saznaje, ona će s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povrijeđena i prevezena u bolnicu,

Radosavljević je bio novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe “Mreža”, a jedno vreme bio je i direktor “Medija centra”.

Tri psa koja su danas na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd.

Psi su nosili ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

U Veterini Beograd kažu da su tri psa izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, i napala muškarca i ženu koji su prolazili.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mješanac staforda i pitbula, a treći mješanac nejasnog porekla.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.