Voditelj ‘Maca’ izgubio kontrolu u programu uživo: “Ne mafijaj, idi ručak napravi pi*** ti materina”

Voditelj Dragan Marinković Maca imao je skandalozan TV nastup kada je u emisiji komentarisao natpise u medijima i incident kada je glumicu Mariju Karan (39) dečko Vladan Balaban navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu. On je, pored uvreda upućenih glumici, sve vrijeme psovao i nazivao je mučenicom.

Marinković je jezivim izlaganjem o ženama šokirao gledaoce, a sada se masovno šeruje insert iz emisije i negativno komentarišu to što je on rekao.

– Protivpožarnim aparatom čovjeku slomila auto… Pametna žena… Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvrijeđena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto.

Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima!, rekao je Maca u emsiji.

Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuhaj supu, radi nešto, majku ti j****. “Jaka, pala pa ustala”, majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj!, ispričao je voditelj.

Na skandalozno ponašanje Marinkovića reagovala je većina korisnika društvenih mreža i naravno osudila ovakav stav glumca.

– “Mizogini klo**r”, “Zašto priča tako o ženama i šta bi im on radio?!”, “Maco, sram te bilo”, “Ovakve ljude skinuti sa programa i nastaviti sa zabavnim emsijama”, “Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu”, “Ne znam ko može ovo da podrži”, “Maco, srami se” – neki su od komentara na društvnim mrežama, prenosi Blic.