Ana Ivanović: Želim najmanje troje djece

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je danas da bi voljela da ima najmanje troje djece, ali tek kada završi karijeru.

Kako se navodi na zvaničnom portalu Ivanovićeve (anaivanovic.com), ona je u razgovoru za ruski sportski sajt sport.ru objasnila da bi voljela da ima veliku porodicu, ali da je ne planira u “skorije vrijeme”.

“To će biti poslije moje karijere, kada prestanem da se bavim tenisom”, rekla je Ivanovićeva.

Na pitanje da li se osjeća kao veteranka i sa kojim igračicama se bolje slaže – sa novim djevojkama ili potvrđenim zvijezdama, 24-godišnja teniserka je odgovorila:

“Uopšte se ne osjećam kao veteranka! Tačno je da se nalazim negdje između mladih igračica i starije generacije. Moje najbolje prijateljice su mojih godina ili malo mlađe od mene”.

Ivanovićeva je objasnila da se na turnirima najviše druži sa Soranom Kirsteom iz Rumunije i Sofijom Arvidson iz Švedske.

“Ne bih rekla da postoji podjela među generacijama. Na primjer, Caroline Wozniacki i Serena Williams su dobre prijateljice. Iako generalno nema velikog prijateljstva, razgovaramo između sebe bez obzira na godine”, rekla je Ivanovićeva.

(VisokoIN)