Marketing

Visokoin.com

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU?

Internet u BIH koristi oko 52% stanovništva (podaci iz maja 2011.) Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: ko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.

Obzirom da se radi o interaktivnom i multimedijalnom medijima u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije s mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.

Oglašavanjem na internetskim portalima je dobra za izgrađivanje imidža vaše firme. Što ste više prisutni na općenitim portalima, veća je vjerojatnost da će ljudi zapamtiti ime vaše firme i da će im vaše ime pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju vaše usluge.

Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg web site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

POVEZIVANJE SA GEOGRAFSKIM PODRUČJEM

Želite li biti prisutni na određenom tržištu, izuzetno je važno da se oglašavate na portalu koji koristi većina internetske populacije odgovarajućeg tržišta. Upravo je VISOKOIN.COM jedan od najčitanijih news portal na području BiH.

VISOKOIN.COM

VISOKOIN.COM je počeo s radom 2010. godine s idejom da svojim čitateljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz Visokog. U daljnjem je radu proširio svoje izvještavanje na šire područije tako da danas svojim čitateljima donosi informacije iz  BiH i Svijeta.

VISOKOIN.COM svakodnevno čita preko 67.000 čitatelja (gledano prema Google Analytics statistikama) tako da mjesečno bilježimo između 380.000 i 410.000 posjeta i oko 3.950.000 otvorenih stranica. Internet magazin VISOKOIN.COM mjesečno bilježi preko 365.000 različitih posjetilaca (Absolute Unique Visitors) od kojih oko 70% čine posjete iz Bosne i Hercegovine (Podaci Google Analytics). Navedene brojke se svakodnevno povećavaju.

KOLIKO KOŠTA?

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite. VISOKOIN.COM nudi oglašivačima mogućnost postavljanje reklame na dio/ kategoriju stranice koji najbolje odgovara vašem proizvodu ili usluzi, odabirom rubrika na kojima će se prikazivati njihove reklame. Tako možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice), ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici, odnosno samo na vijestima iz jedne od rubrika (sport, biznis, magazin, kultura…)

Cijene oglasnih površina na Internet portalu VISOKOIN.COM su izražene u CPM (cost per mile), odnosno izražena cijena se odnosi za 1000 prikazivanja Vaše reklame. Cijena ovisi od željene pozicije i količine zakupa prikazivanja. Za precizne ponude za oglašavanje na željenoj poziciji i za željenu količinu prikazivanja molimo pošaljite upit našem odjelu marketinga na e-mail: marketing@visokoin.com

VISOKOIN.COM na zahtjev oglašivača može isporučiti izvješće o realiziranoj reklamnoj kampanji. Izvješće prikazuje broj realiziranih prikazivanja reklamnog bannera, a može prikazivati i broj klikova na isti.

31.08.2014