Bosanska manekenka ljubi slovenskog fudbalera

Bosanskohercegovačka manekenka Aida Muratović ljubi slovenskog fudbalera Andreja Kotnika, koji je nedavno zamijenio nogometni klub Maribor onim u Koperu.

Ljubavi između fudbalera i manekenki oduvijek su intrigirale javnost, tako je i u slučaju ovog para koji je skupa već dvije godine, ali su tek prije nekoliko dana svoju vezu ovjekovječili na Instagramu.

Lijepa Aida za „Avaz“ otkriva detalje nove stranice u svom životu.

Recept za uspjeh
– Kad se dešavala situacija sa Covidom svuda su bile restrikcije i odlučila sam ići nazad kući u Sloveniju, da bi bila s roditeljima jer sam veoma bliska s njima i porodica mi dosta znači. U ono vrijeme tako upoznam dečka u Sloveniji i tako sam morala poslije odlučiti ili inostranstvo ili ostajem u Sloveniji. Tako sam odlučila ostati u Sloveniji s dečkom, jer ipak želim uskoro raditi na porodici. Već dvije godine smo zajedno i prelijepo nam je. Treba se samo poštovati i dosta pričati u vezi, da se odmah rješavaju problemi, to je recept uspješne veze. Ali svaka veza ima padove i uspone što je sasvim normalno. Mislim, da je Corona period svima dao vrijeme za razmisliti šta je najvažnije u životu, da može biti jako kratak, porodica je najbitnija – rekla nam je Muratović.

Naša ljepotica porijeklom iz Sanskog Mosta kaže da je iznenađena koje izazove sa sobom nosi nogomet.

Psihički jak

– Andrej profesionalno igra nogomet u Sloveniji, a sprema se kasnije za inostranstvo. Baš ga poštujem jer nisam znala koliko moraš biti psihički jak za nogomet, koliko tu može biti zanimljivih iskustava. Dosta je prošao u životu tako, da mu se divim i vrlo sam sretna što smo se upoznali sasvim slučajno, kad nisam očekivala. Ljubav stvarno dolazi kad se najmanje nadaš. Potpisujem to – dodala je Aida.

Ona je prije nekoliko dana uradila i kampanju za čuveni slovenski brend koji je vjerno prati.

– Radili smo baš slike za nove proizvode kozmetike Afrodite 2022 „Summer Affair“. Sretna sam jer se radi o svjetski poznatom brendu. Odlučila sam ostati u Sloveniji, jer ipak sam odradila vrhunac manekenske karijere, dosta sam putovala, vidjela svijet, upoznala divne ljude širom svijeta i zbog toga sam odlučila, da treba napraviti novi korak u životu i sad je to za mene porodica.

U modelingu ću raditi, za sada, samo veće poslove za koje me se angažira, ali ne više kao prije. Radim na svom biznisu – istakla je.