Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Od danas korisnici EON i EON DUO paketa, kao i korisnici Duo i Trio Grande paketa mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta!

Brzine se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 100 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 200, a u EON Premium paketu sa 300 na 400 megabita po sekundi!

Ukoliko izaberete EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, gledat ćete najatraktivnije HBO Premium sadržaje 12 mjeseci promotivno na kanalima HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax 2 HD.

Zašto da izaberete EON paket?

Zato što EON svaki TV pretvara u Smart TV i daje super funkcionalnosti – personalizovani sadržaj, EON Kids profil, naprednu funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova uz sliku i zvuk najvišeg kvaliteta, mogućnost gledanja YouTube-a preko TV-a, igranje igrica i ostalo. Pored toga, uz EON aplikaciju možete da gledate sadržaj na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili SMART TV-u.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i doživite iskustvo vrhunskih inovativnih usluga televizije, interneta i telefonije uz EON pakete!