DONČIĆ OPLEO PO DODIKU “Za šaku arapskih dolara prodali ste čast Republike Srpske”

“Dobili su kredit uz povoljne kamate, ali uz uslov da ni jedan projekat koji će se finasirati arapskim dolarima ne smije biti povezan sa srpskim borcima”, podsjeća Dončić.

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i član Predsjedništva Narodnog fronta Radislav Dončić, optužio je vladajuću garniture u Republici Srspkoj da je spremna za “šaku arapkih dolara” prodati Republiku Srpsku.

Dončić je to kazao nakon što je objavljena informacija da predstavici Republike Srpske pregovaraju sa investitorima iz Saudijske Arabije o kreditnoj pozajmici.

“Dobili su kredit uz povoljne kamate, ali uz uslov da ni jedan projekat koji će se finasirati arapskim dolarima ne smije biti povezan sa srpskim borcima”, podsjeća Dončić i dodaje:

Ne čudi me što je režim pristao na tu ucjenu, jer oni bi prodali i oca i majku, ali me čudi izostanak reakcije rukovodstva Boračke organizacije. Nema osude ni od strane BORS, ali ni od ostalih udruženja čiji se predstavnici utrkuju ko će jače podržati Dodika u njegovoj ‘šaradi’ pred Sudom BiH. Gdje su silni ‘branioci’ granice Republike Srpske? Zašto ćute na ovo poniženje?”, upitao je Dončić.