Dubioza kolektiv na krcatom Kastelu održao koncert za pamćenje u Banjoj Luci

Zasigurno jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu, Dubioza Kolektiv nastupio je sinoć na prepunoj tvrđavi Kastel u Banjaluci.

S obzirom na to je prošlo dosta vremena otkako je banjalučka publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, dobra energija i sjajan provod u startu su bili zagarantovani.

Muzičkom performansu Dubioza Kolektiv, prethodio je nastup domaćeg benda Sopot, koji su kao pravi domaćini zagrijali publiku pred izlazak najpopularnije žuto crne atrakcije u regiji.

Već od prvih taktova pjesama, bilo je jasno da publika neće imati prilike za predah, a na koncertu koji je trajao nešto više od dva sata sa publikom su nesebično dijelili ogromnu količinu pozitivne energije. Raspjevana i rasplesana publika, svih generacija, koja je sve vrijeme uglas pjevala pjesme ove muzičke senzacije, dala je do znanja da će ovo biti koncert koji se dugo pamti.

Pjesme poput „Kažu“; „Volio Bih“; „Walter“; „Kokuz“; „Blam“ samo su dio repertoara u kojem je publika uživala tokom nastupa u Banjaluci. Sinoćnjim koncertom, Dubioza Kolektiv je još jednom potvrdila da njihovi nastupi nose posebnu energiju , te da od prvog do posljednjeg takta prave atmosferu o kojoj se dugo priča.

Svoj neprikosnoven status najpopularnijeg benda u regiji dokazali su i sa reakcijama publike koja je više od dva sata neumorno plesala i pjevala.

Koncert je realizovan u organizaciji OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel.