GORAN BREGOVIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Nekadašnji zavodnik danas je oronuli starac

Ako je suditi prema posljednjim fotografijama šefa “Bjelog Dugmeta” nastalih na putu do aerodroma nije pretjerano što dobar dio javnosti smatra da je Goran Bregović “propao”.

Danima se, oni koji su vidjeli najnovije Bregino stanje, pitaju šta je dovelo do toga da nekadašnji najveći zavodnik i šarmer posustane.

Goran Bregović je decenijama držao titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na našim prostorima, a kako stvari stoje čini se da će to mjesto morati da prepusti nekom drugom.


Oni koji detaljno prate njegov rad, lik i djelo slažu se da je vrijeme učinilo svoje, oni ostali, pak smatraju da su zapušten pivski stomak, blijeda koža, ispijeno lice i podočnjaci posljedica nečeg ozbiljnijeg.

Čini se da je, osim što je konačno u osmoj deceniji počeo da stari, Brega dobio dodatne brige koje mu ne daju mira i utiču na njegov izgled i stanje duha.

Da li mu ćerke Željka, Ema, Lulu, Una zadaju glavobolju ili pak supruga Dženana ili možda posao ostaje da se pitamo i nadamo da će se vratiti starom sebi.

Sve u svemu, ostvarenom čovjeku na svakom polju poput njega vjerovatno je izgled postao manje važan. Što je totalno OK.