Je li realno? Kakvo je pitanje novinar postavio Novaku Đokoviću, svi se smijali

Iako je tokom čitavog turnira imao stomačnih problema, Novak Đoković je na kraju uspio da se domogne trofeja u Parizu i sa 2:0 u setovima pobijedi Grigora Dimitrova.

Nedugo nakon tog trijumfa, Đokvić se našao na konferenciji za medije i tamo je dobio zanimljivo pitanje vezano baš za te stomačne pobleme.

A pitanje je glasilo: Čestitam Novače. Vjerujte mi, veoma je ozbiljno. Supruga mi je poslala poruku sa pitanjem da li možete da mi kažete kako ste se oporavili ili koje ste lijekove uzimali, jer mnogi ljudi imaju stomačne tegobe. Nažalost, ona mnogo pati zbog toga. Rekla mi je da ćeš možda moći da joj pomogneš.

Usledio je i Noletov diplomatski odgovor.

“Nisam ljekar i zato ne mogu da dajem medicinske savete (smijeh). Pretpostavljam da su svi različiti, ali znate, za mene je hidratacija ključna, zaista. Ne mogu da govorim u ime vaše žene ili bilo koga drugog, koja vrsta lijeka pomaže ili ne pomaže”, rekao je Đoković

A potom dodao:

“Znate, ovih dana nisam mogao da jedem, pa sam jeo samo jednom dnevno, a ponekad nisam ništa. Držao sam se tečnosti, jer je sve što sam stavio u usta vrlo brzo nestalo (smijeh). Ali iskusio sam bolove u stomaku kao i bilo ko drugi. Možda je za mene to trajalo manje nego za vašu ženu, nisam siguran, ali to su bila tri-četiri dana žestoke borbe. Nedjelja je prvi dan kada osjećam da je to iza mene.”