Jennifer Lopez je nezasitna u seksu

Očigledno ponosan i zadovoljan što je Jennifer nakon razvoda od Marca Anthonyja izabrala upravo njega, Smart se pohvalio svojim prijetaljima kazavši da oboje uživaju u strastvenoj avanturi.

“J.Lo. ima nevjerovatno tijelo i u boljoj je formi nego ijedna djevojka sa kojom je bio”, otkrili su Casperovi prijatelji novinarima.

“Nerazdvojni su, ali u pitanju je samo seks. Nijedno trenutno nije sigurno postoji li za njih dvoje budućnost, ali uživaju otkrivajući to”, tvrde plesačevi prijatelji.

Jennifer i Casper viđeni su zajedno nekoliko puta posljednjih sedmica, a pjevačica se navodno odlično zabavlja sa svojim novim ljubavnikom.

No, njeni prijatelji tvrde da, s obzirom na razliku u godinama, par nema previše zajedničkog i da se radi o prolaznoj avanturi.

Jennifer se prije četiri mjeseca razvela od Marca Anthonyja s kojim ima dvoje djece, dvogodišnje blizance Maxa i Emmu. Veza s 24-godišnjim Casperom je prekinula šuškanja da je Jennifer ulovila jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera, Bradleyja Coopera.

(VisokoIN)