Kako muškarca natjerati da učini ono što želite

Veze između žena i muškaraca često se zakomplikuju i oko najmanjih dilema zbog različitih pristupa i želja. Kako ga shvatiti i učiniti život ljepšim i lakšim? Evo nekoliko ideja…

On ne shvaća neke stvari ili ih redovno zaboravlja makar ste već toliko puta pričali o tome? Lovepanky magazin za žene ima svoje viđenje zašto su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere i kako ih lakše pročitati, posebno kada su seks i veze u pitanju.

Žene uglavnom muškarce žele promijeniti i modelirati tako da budu onakvi kakvima su ih oduvijek zamišljale. Ali, s obzirom da je to nemoguća misija, probajte sa ovih nekoliko savjeta i olakšajte život i sebi i njemu.

Dragi, danas si tako…

Muškarci vole komplimente i kada mu ih udijelite, nećete pogriješiti. Dok će žena svaki kompliment uzeti sa rezervom i dobro promisliti da li je realan ili istinit, muškarci neće puno razmišljati o tome već će biti zahvalni i zadovoljni. Ta mala gesta namamit će mu smiješak na lice i probuditi pozitivnu vibru kad vas se sjeti, navodi Tportal.

Mali primjer za korištenje komplimenta u svoju korist je kako ga natjerati u teretanu. U zadnje se vrijeme malo opustio i znate da bi uz odlazak u teretanu brzo bio u formi. Pohvalite njegova krasna široka ramena i usput recite da bi par odlazaka u teretanu brzo poravnalo pivski trbuščić.

Impresionirajte ga

Možda se čini smiješno, ali iako su svjesni da ih pokušavate impresionirati, odgovara im pažnja. Malo flerta i zavodljivi osmijeh uljepšat će mu dan, a zatim će vam dati do znanja da ste najljepša na svijetu. Dakle, ako trebate neku uslugu od njega koja će mu teško pasti, malo se poigrajte i olakšajte mu odluku.

Muškarci su zaštitnici

Oduvijek su se smatrali lovcima i zaštitnicima pa mu pokažite da to znate i sva su vam vrata odmah otvorena. Osim toga, muškarci vole ugađati ženama koje su oduvijek smatrali nježnijima i osjetljivijima. Dopustite mu da vas zaštiti ili pomogne oko nečega i bit će vam zahvalan što mu osiguravate da se osjeća poput pravog muškarca.

Ti si super, ali ja sam bolji

Moderni će muškarac reći da nema problema ako je okružen moćnim i uspješnim ženama koje tresu njegov svijet, ali to nije istina.

Naučili su biti dominantni – oni koji donose hljeb na stol i prehranjuju porodicu, a odjednom njihova žena zarađuje više ili je kupila zajednički stan? Taj scenarij nikako im se ne sviđa i osjećaju se poraženo. Često su to razlozi zašto postaju nevjerni jer tako grade samopouzdanje i vraćaju moć. Zato nikako nije pametno partneru nabijati na nos da pridonosite više u kuću ili slučajno to isticati u društvu.

A kada nisu dovoljno snažni?

Iako su zaštitnici i lovci, emocionalna strana im nije tako jaka. Imaju veliki ego, ali lako ga je povrijediti. Još je veći problem što ćete poslije dugo ulagati da se taj ego vrati i opet bude snažan i sposoban kao prije. Zbog ružnih iskustava u nekim prijašnjim vezama i straha od ponovnog poniženja, svaki će muškarac biti jako oprezan i zatvoren. Muškarci su poput djece i treba im nježnost, pažnja i brižnost da bi se osjećali sigurno u vezi.

Ne vole previše analizirati svoje, a pogotovo tuđe osjećaje. Naravno, smatraju da su to sposobni izvrsno odraditi kad god zatreba. Ali u praksi je to sasvim druga priča. Teško ćete zadobiti njegovu pažnju oko većine svojih dilema jer njemu su stvari u životu poprilično jednostavne i ne treba se tri dana razglabati o novom dečku najbolje prijateljice koji vodi sumnjivu firmu. Ako je nešto hitno i mislite da vam treba njegova pomoć, probajte razgovarati sa njim u maloj crnoj haljinici.

Staromodni su, ali to ne priznaju

Često će reći da im ne smeta kada žena učini prvi korak, ali podsvjesno ne cijene dame koje takve stvari uzimaju u svoje ruke. Jednostavno misle da su predostupne i svako ih može imati. Zato na snazi ostaje staro pravilo da je igra zavodnika njima draža od moderne žene koja zna šta hoće.

(VisokoIN)