Krivokapićeva porodica napušta Srbiju: Policija repetirala pištolj na premijerovog sina?

Porodica predsednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila je da napusti Srbiju zbog incidenta koji se sinoć dogodio u Beogradu.
Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore.
Porodica predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila je da napusti Srbiju zbog incidenta koji se večeras dogodio u Beogradu.

Kako je “Vijestima” kazao izvor blizak porodici, srbijanska policija je navodno repetirala pištolj na Krivokapićevog sina i člana njegovog obezbjeđenja.
Po zakonu, Krivokapićeva djeca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore.

Izvor objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani.

Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Izvor “Vijesti” dostavio je je snimak dijela incidentne situacije gdje se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestuje zbog ponašanja policije.
Ćerke Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić su krajem juna nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima kazale da se ne osjećaju bezbjedno u Srbiji, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

Nakon što su napustile Beograd, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Krivokapićeve ćerke da dođu u Srbiju i poručio im da su dobrodošle da žive ovdje.

“Garantovaćemo im bezbjednost, Srbija je zemlja dobrih domaćina i dobrih ljudi i kod nas suprotno ne smije da se dešava”, kazao je Vučić.

One su tada saopštile da su odlučile da se vrate u Beograd.