Margot Robbie opet oduševila modnom kombinacijom na crvenom tepihu: Cijena outfita je astronomska

Na dodjeli nagrada “SAG Awards” u Los Angelesu, jedna od najzapaženijih dama bila je prelijepa Margot Robbie. Holivudska glumica ponovno je na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbie estetiku, aludirajući tako na svoju ulogu koja je obilježila 2023. godinu.

Iako je dosad bila među nominiranima za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni spomenutu nagradu Ceha glumaca (SAG).

Usprkos tome, ponovno je oduševila svojim izdanjem. Naime, nadmašila je sve ostale dame na dodjeli nagrada, pojavivši se u maloj crnoj haljini, ali u spektakularnom, dosad neviđenom izdanju. Za ovaj je događaj izabrala komad iz Schiaparelli kolekcije koja je inspirirana osamdesetima i savršeno pristaje uz slatki i ružičasti, ali zavodljivi Barbie stil koji Margot promovira posljednjih nekoliko mjeseci, od premijere filma “Barbie”.

Riječ je o kratkoj, jednostavnoj haljini od crnog pliša koju dodatak svijetloružičastog satenskog remena s voluminoznim rukavima. Efektan komad nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Izdanje je zaokružila klasičnim, crnim salonkama, ali i glamuroznim, skupocjenim nakitom vrijednim gotovo 3 miliona dolara, a na svojim naušnicama, prstenu i narukvici na ruci nosila gotovo 100 karata dijamanata koje je izradila američka dizajnerica skupocjenog nakita Lorraine Schwartz.