“Nije me sramota da kažem da sad nemam novca”: Dragana Mirković otvorila dušu o razvodu od Tonija

Pjevačica Dragana Mirković odlučila je da sav novac od svoje turneje i koncerata u Beogradu donira u dobrotvorne svrhe.

Kako je navela, tu odluku je donijela još prije dvije godine, ali je javnosti saopštila tek nakon što je koncerte rasprodala.

“Ja radim kao da nemam ništa. Sve drugo mi je manje bitno. To me ispunjava i čini srećnom. To sam odlučila još prije dvije godine. Nisam željela da pričam da je humanitarno, da zli ljudi ne bi o tome govorili, kao da ne mogu ja da rasprodam dvije Arene. Tek kad se sve rasprodalo, rekla sam moja kompletna turneja je humanitarna”, navela je Dragana koja ističe da sada nema novca.

“Mnogo sam rizikovala. Uopšte mi nije bitno da li ja sad imam novca ili ga nemam jer ja sam neko ko će raditi i ko će zaraditi. Kad radite, vi se ne plašite ničega. Ja nemam trenutno novca jer je sve otišlo na turneju i sve je otišlo na humanitarne koncerte. Vjerujte mi, to se vrlo lako može dokazati. Ja sam bogata drugim stvarima, ali novac, to je misaona imenica za mene i uopšte se ne stidim to da kažem”, rekla je pjevačica i otkrila kako sada zarađuje.

“Radim, pjevam. Imam troškove jer mi niko ne pomaže. Ni moj suprug, jer on smatra da je to moja odluka da koncerti budu humanitarni. Muškarci su tu malo hladniji, ali to ne mijenja stvar, ja sam rekla ja to tako osjećam i tako će biti. Sve dok ne završim turneju”, navela je Dragana za “24 sata.hr”.