NOVA TRAGEDIJA NA BH. CESTAMA: Otac poginuo nakon pada sa motora, njegov sin (9) teško povrijeđen

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Prijedoru stradao je otac, dok je devetogodišnji sin zadobio teške tjelesne povrede, pišu “Nezavisne novine”.

Oni su sletjeli “tomosom” sa nekategorisanog puta u mjestu Gaćani kod Prijedora juče oko 18.40 sati. Maloljetni dječak je van životne opasnosti.

“Uviđajem na licu mjesta utvrđeno da je u nezgodi učestvovao M.Š. iz Prijedora upravljajući mopedom tomos koji je prilikom slijetanja sa kolovoza smrtno stradao. Teške tjelesne povrede zadobilo je maloljetno lice koje se prevozilo na mopedu i koje je zbog težine povreda prevezeno na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci”, naveli su iz policije.

Apelovali su na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

“Poseban apel upućujemo vozačima motocikala, lakih motocikla i mopeda da prilikom učestvovanja u saobraćaju koriste zaštitnu opremu i da posebnu pažnju posvete bezbjednosti lica koja se prevoze na ovoj kategoriji vozila”, dodali su iz Policijske uprave Prijedor.