Održan sastanak SBB BiH OO Visoko

U petak, 20.01.2012.godine, u 18:00 sati, SBB BIH OO Visoko održao je još jedan sastanak Općinskog odbora u prostorijama stranke. Na skoro dvosatnom sastanku raspravljalo se o različitim tačkama dnevnog reda koje se tiču rada i poslovanja OO stranke, ali i o nizu drugih problema koje su iznijeli naši članovi.

Na samom početku predsjednik OO Visoko, gosp. Džemal Kadić je podnio izvještaj sa savjetovanja u Zenici održanom u srijedu, 18.01.2012.godine. Sljedeća tačka dnevnog reda bilo je finansiranje rada OO te članarina za naredni period. Predsjednik FM gosp. Husnija Mušinbegović, predsjednica FŽ gđa. Nevzeta Begić te ostali rukovodioci stručnih službi unutar OO zatim su podnijeli izvještaje o dosadašnjem radu i poslovanju, i plan aktivnosti za budući period. Tačka razno svakako je bila i epicentar diskusije, s obzirom da su članovi, naročito oni mlađi, imali niz prijedoga i sugestija koje se tiču daljnjeg rada i funkcionisanja OO, ali i mnoga druga pitanja koja se tiču njih samih.

Nakon ovog sastanka predsjednik OO Visoko, gosp. Džemal Kadić je još jednom pozvao sve naše sugrađane i savjesne građane da se priključe radu SBB BIH i daju svoj doprinos u formiranju bolje slike lokalne zajednice upravo kroz ovu političku opciju.

SBB BIH OO Visoko

(VisokoIN)