Preduzetniku iz Novog Pazara nestalo 4.000 eura iz kuće: Prijavio je krađu, a onda je policija otkrila ko stoji iza svega

Policija u Novom Pazaru uhapsila je ženu M.P. (48) zbog sumnje da je ucjenom od djevojčice (13) iznudila veću svotu novca.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, žena je saslušana u OJT Novi Pazar i puštena je da se brani sa slobode, ali je protiv nje podnijeta krivična prijava za ucjenu.

 

– Djevojčica je prije izvjesnog vremena stupila u vezu sa momkom koji je godinu dana stariji od nje i koji živi u inostranstvu. Kada je otputovao u matičnu zemlju preko Instagrama joj se javila žena koja se predstavila kao njegova tetka. Obzirom da je djevojčica dječaku već davala određene svote novca, tetka je počela da joj traži pare iz kuće – priča izvor Kurira.

 

Nakon što joj je maloljetnica dala novac, žena je počela da je ucjenjuje da će prijaviti njenim roditeljima da iznosi pare iz kuće, pa je dijete odnosilo novac i ostavljalo ga na dogovorenim mjestima u šupi, garaži, a jednom čak i u selu u kome živi majka M.P.

 

Za nevjerovatan slučaj se saznalo kada je otac djevojčice, inače lokalni preduzetnik, otišao u policiju da prijavi krađu oko 4.000 eura iz kuće.

 

Inspektorima je to bilo sumnjivo, pa su operativnim radom došli do podataka da je novac iz kuće iznijela djevojčica. Krimi tehničari su uspjeli čak iz telefona da izvuku i poruke u kojima je žena djevojčici tražila novac, ali i njene prepiske sa bratancem sa kojim je djevojčica bila u vezi.

 

Kako izvor otkriva, M.P. se na saslušanju branila tvrdeći da se samo družila sa djevojčicom.

 

– Misterija je šta se desilo sa novcem, kao i da li ga je M.P. zadržala za sebe ili ga je slala bratancu kako je pričala djevojčici. Osim toga, sumnja se da je iznos koji nedostaje iz kuće veći od 4000 eura – zaključuje izvor Kurira.