Primjećuju li muškarci mane na ženskom tijelu?

Zabrinute ste zbog svoga celulita, oblika grudi i nečistoga tena? To vas čini nesigurnima u kontaktu s muškarcima? Stižu dobre vijesti – muškarci takve stvari uopće ne primjećuju! Poznati američki bloger Aaron Traister napravio je popis ‘mana’ na ženskome tijelu koje muškarci uopće ne primjećuju. ‘Žene stalno nalaze neke mane na tijelu, a mi muškarci na ženskom tijelu primjećujemo samo ljepotu.

Ono što primjećujemo je i nenormalna opsesija žena oko njihovih navodnih nedostataka, napisao je Aaron. Kako bi pomogao ženama da se riješe zabluda u pogledu svoga tijela te da uživaju u životu, bloger je napravio popis.

Celulit, naslage na trbuhu, strije…
Aaron Traister piše kako ga rastužuju žene koje na plaži pokrivaju stražnjicu i bokove raznim krpicama jer misle da su debele te da imaju celulita. ‘Užasno me frustrira kad vidim da žena zbog navodnih mana nema samopouzdanja. Koga briga za celulit ili strije? Svi imamo mana i žene bi se trebale naučiti prihvaćati svoje nedostatke. Super je kada se znaju našaliti s njima. To su žene sa samopouzdanjem, ističe Aaron. Napominje i da muškarci tokom seksa uopće ne primjećuju takve nedostatke.

Veličina i oblik grudi
Da, neki muškarci jako vole grudi i vole kad su velike. Nije bitno jesu li grudi veće ili manje, jesu li opuštene ili čvrste, špicaste ili okrugle… Najvažnije je da žena voli svoje grudi i to pokaže. Tada ih vole i muškarci, kaže Aaron.

Depilacija ‘donjeg dijela’

Iako žene vole da su uređene ‘tamo dolje’, posebno u prvim mjesecima veze, Aaron kaže da to dečkima ni približno nije tako važno kao ženama. ‘Razgovarao sam o tome sa svojim prijateljima. Svi se slažemo da je prava stvar važnija od pakiranja. Neki se čak zgražaju nad brazilskom depilacijom jer ne vide što je u tome privlačno’, piše bloger. Napominje da žene po pitanju toga trebaju prakticirati one navike zbog kojih se osjećaju ugodnije te naglašava da samo zbog ‘frizure’ ne bi trebale odbijati seks jer muškarci uopće to ne primjećuju kada ih obuzme strast.

Ispucali vrhovi
Američki bloger kune se da muškarci zapravo ni ne znaju što su to ispucali vrhovi: ‘Gledam mnogo reklama koje promoviraju proizvode za ispucane vrhove, ali i dalje ne znam što to znači. Vjerujte da je većina muškaraca u pogledu toga vrlo nalik meni.’ Kako kaže, muškarci vole lijepu kosu na ženi, ali detalje poput ispucalih vrhova zaista ne primjećuju.

Pokoji prištić

Aaron se čudi i ženskoj opsesiji oko nečistoga tena: ‘Pokoji prištić na licu ili leđima nije smak svijeta. I ne samo to, muškarci to uopće ni ne vide. Čak i ako im žena skrene pažnju na to, njima to ne smeta.’ Puno je veći problem, kaže bloger, načini na koje žene pokušavaju skriti prištiće: ‘Prištić nije problem, ali je tona pudera na njemu. To pak nije nimalo privlačno. Prirodnost uvijek najbolje pali.’

(VisokoIN)