Rasprodati kompleti ulaznica za EXIT, jednodnevne i dalje u prodaji

Za ovogodišnje izdanje EXIT festivala vlada ogromno interesovanje, a zbog rekordne potražnje rasprodati su svi kompleti ulaznica koji podrazumjevaju ulaz za sva četiri festivalska dana. U prodaji su i dalje jednodnevne ulaznice, dok je za sve posjetioce koji nisu iz Novog Sada ostavljen odgovarajući kontingent koji će biti dostupan na festivalskim kapijama.

Ogroman odziv i veliko interesovanje za ovogodišnji EXIT ne jenjava, budući da je u pitanju jedno od najjačih festivalskih izdanja do sada, a očekuje se da će kroz festival tokom četiri dana proći više od 200.000 ljudi iz preko 120 zemalja.

Najveći broj festivalskih fanova ove godine stiže iz susjedne Hrvatske, zatim iz Turske, Sjeverne Makedonije i Bugarske, ali i iz drugih krajeva svijeta, od SAD-a i Meksika, preko Velike Britanije i Njemačke, pa sve do Australije i Novog Zelanda!

Posjetioci festivala će biti smješteni u novosadskim hotelima i apartmanima, kao i u omiljenom festivalskom kampu, koji se nalazi na Štrandu, najljepšoj pješčanoj plaži na Dunavu. U kampu je ostalo još malo slobodnih mjesta, za koje se očekuje da će ubrzo biti popunjena.

Jednodnevne ulaznice za četvrtak, petak i subotu mogu se naći u prodaji po cijeni od 3.990 dinara, dok su jednodnevne za nedjelju u prodaji su po cijeni od 3.390 dinara.

Ulaznice su dostupne na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a, prenosi “b92”.