Selma Šabić treba pomoć dobrih ljudi u borbi za život: Trenutno je na liječenju u Turskoj

Selma Šabić, mlada 26-godišnja djevojka iz Visokog, trenutno se nalazi u Turskoj gdje prima terapiju koja joj je neophodna u borbi za život.

Lokalni mediji prije nekoliko dana objavili su priču o Selminoj životnoj borbi, a nakon toga je organizovana akcija pomoći za mladu Visočanku.

Vlasnici ugostiteljskog objekta “Hurem” u Visokom odlučili su u ponedjeljak (10. april) organizovati iftar, a sav novac od iftara koji skupe tu noć proslijediće za liječenje mlade Visočanke.

Priča o borbi za život Visočanke Selme Šabić

– Dragi naši gosti, posjetitelji i prijatelji, našoj sugrađanki Selmi su hitno potrebna sredstva za operaciju i liječenje. S toga želimo da joj pomognemo svi zajedno. Možete već od danas rezervisati svoje mjesto. U odabranom mjesecu smo, mjesecu u kojem se dobro djelo višestruko nagrađuje. Iskoristimo to i budimo humani. Imali smo puno upita, da li se može samo donirati novac bez dolaska na iftar. Naravno da može, a sav novac će biti proslijeđen Selmi. Budimo humani, Selmi smo potrebni, poručio je bračni par Hurem.

U međuvremenu, aktiviran je i humanitarni broj telefona 17027 koji možete pozvati kako bi dali svoj prilog za liječenje Selme Šabić.