Šokantna izjava sestre Alme koja je sa djecom skočila u Bojanu

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje djece bacila u rijeku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre prijetio dok su išli da prijave nestanak nje i djece, piše “Voks Njuz”.

Almina sestra kaže da joj je Еrgis rekao da “ako je njen život boli, da obriše video zapise i fotografije s njegovom djevojkom sa njenog telefona”.

“Imam činjenice da ju je vrijeđao, pljunuo joj u lice i nazivao je smećem, imam svaku fotografiju svoje sestre koju mi je poslala i rekla mi da ih sačuvam na mom telefonu. Imam slike zeta sa djevojkom. Imam video snimak njega u autu sa djevojkom. Pokazala sam mu to i čak mi je prijetio”, rekla je Almina sestra.

Ona kaže da je 2. maja željela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Еrgis zaustavio.

“Rekla sam mu da ću ga prijaviti, ali mi je zabranio i prijetio mi. Uporno sam insistirala da ću zajedno sa svojim sinom otići u Skadar i podnijeti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu. Sumnjala sam, jer mi sestra nije odgovarala na telefon. Insistirala sam na prijavi i on je bio prisiljen da dođe. Kad sam tamo došla, prijetio mi je u policiji, rekao mi je ‘da li te tvoj život boli? Ako te boli život, šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj'”, ispričala je.