Šta muškarci najčešće taje od žena

Žene ponekad lako naslute da muškarac želi poručiti nešto drugo od onog što trenutno govori, a da ne bi bilo zabune, u Divine Caroline sakupili su najčešće izjave na jedno mjesto i opisali što se iza njih zapravo krije.

Kada kaže da bi se trebali viđati i s drugim ljudima kako bi doznali odgovarate li stvarno jedno drugom, želi reći da je zainteresiran za nekog drugog, ali vas ne želi povrijediti.

Ako vas upita jeste li bliski s obitelji, zanima ga jeste li razgovarali o njemu i želite li da ga upoznaju.

Prijedlog da se nađete u baru jer će biti tamo s prijateljima znači da nije previše zainteresiran i naći će se s vama reda radi.

Teško je postaviti granice u vezi ako je jedna strana razvedena i ima obitelj. Ipak, budite oprezni ako vam kaže da živi s bivšom iz financijskih razloga jer to znači da želi sve – i nju i vas.

Nemojte nasjesti na ideju da su mu potrebni slobodni vikendi za druženje s prijateljima, a s vama će biti ostale dane. To samo znači da mu niste dovoljno bitni, ali ste mu dobra zabava preko sedmice.

Ako ste inače prijatelji i vi osjetite nešto više, reći će vam da seksom ne želi uništiti prijateljstvo ukoliko ga fizički ne privlačite. To mu je izgovor da vas ne povrijedi i dalje ostane u dobrim odnosima.

Kompliment na račun vaših prekrasnih usana znači samo jedno – on bi se ljubio i ne može dočekati prvi dodir usana.

Milo za drago, poznata je uzrečica. Zato se nemojte čuditi ako vam kaže da se lijepo zabavite na izlasku s curama jer u sebi misli kako će on ubrzo izaći s dečkima, a vi nećete moći prigovoriti.

Ako nije siguran da ste dovoljno zainteresirani za njega reći će vam da je sretan što ste zajedno, da ste jako zgodni i da vas drugi muškarci stalno gledaju. Očekuje da mu otvoreno kažete što će biti od te veze jer on nema hrabrosti da vas to direktno upita.

Priznanje da voli provoditi vrijeme s vama znači da ste mu i više nego dragi te je spreman za ozbiljnu vezu.

Nemojte se zavaravati da brine za vašu sigurnost ako vas zamoli da se javite čim stignete kući s izlaska s curama. On želi biti siguran da ćete se kući vratiti sami.

Isprika da je tokom vikenda izgubio pojam o vremenu, pa zato nije nijednom nazvao, čista je laž. Nije mu se dalo javljati jer mu niste dovoljno bitni.

Nakon prvog sastanka reći će vam da ga nazovete ako ne planira drugi spoj. Neće se buniti da mu se javite, to hrani njegov ego, ali on se neće potruditi oko vas pa nemojte ni davati broj telefona.

Da se radi samo o seksu bez ikakvih emocija, znat ćete ako vam kaže da mu se ne da maziti nakon seksa jer se želi odmoriti. Nažalost, to vam govori da među vama vjerojatno i neće biti više od prijateljstva s povlasticama.

On se želi oženiti, ali sad baš i nije trenutak za tako ozbiljnu odluku. U prijevodu to znači da vi niste ona prava i taj trenutak nikada neće niti doći.

Dok razgovarate o usputnim temama, požalio se da mu je teško kod kuće te s djevojkom nikada ne može tako lijepo pričati. E, to samo znači da želi s vama spavati, ali brine se da bi vas mogla peći savjest, pa ćete odustati.

(VisokoIN)