Super 4 načina za brzi prekid

Nakon pravog prekida, slijedi i onaj puno gori, emocionalni prekid. Iako smo već sve raščistile s dečkom, sa svih strana ostaju podsjetnici na našu vezu. Da se ne bi predugo zadržala u sivom teritoriju, evo kako što brže odraditi taj prijelazni period:

Pronađi nove ciljeve

Upiši kurs stranog jezika, pronađi neki hobi za koji prije nisi imala vremena, napokon kreni u teretanu. Dečko uvijek uzima vrijeme koje bismo mogle potrošiti na nešto drugo, a umjesto da sjediš doma i razmišljaš o tome koliko ti nedostaje, bavi se stvarima zbog kojih ćeš zaboraviti na njega.

Ukloni dokaze

Veze više ne postoje samo u stvarnom svijetu, preselile su se i u digitalni. Nakon što makneš sve njegove slike i stvari koje te podsjećaju na njega, ostaju i mali digitalni dokazi vaše propale ljubavi. Uskoro izlazi nova aplikacija pod nazivom KillSwitch, koja olakšava brisanje veza i smanjuje mogućnost ti njegovo ime iskoči na ekranu.

Promijeni okolinu

Ljudi i mjesta koja te podsjećaju na njega možda nisu najbolji izbor za tebe, barem ne na početku. Promijeni kafić u kojem piješ kafu ako te stari previše deprimira, druži se s ljudima koje dugo nisi vidjela, otiđi s frendicama na vikend. Kad se vratiš, biti će ti lakše jer ćeš se podsjetiti da postoje i drugi ljudi, i druga mjesta koja možeš otkrivati, bez njega.

Natrpaj raspored

Prekid je najlakši za one ljude koji nemaju vremena razmišljati o svakom detalju. Zadaj sebi zadatke, napravi stvari koje već dugo odlažeš, popuni svoj društveni raspored, i vrijeme će ti proći puno brže.

(VisokoIN)