Sve propale ljubavi „Zvezda Granda“: Isak i Aleksandra su posljednji u nizu

Popularni takmičarski program stvorio je mnoge zvijezde koje su napredovale i izgradile muzičke karijere, ali je i bio pogodno mjesto za rađanje ljubavi između pojedinih kandidata.

Neke ljubavi su opstale, pa su čak i krunisane brakom, dok druge, ipak, nisu potrajale.
Kao bomba odjeknula je vest da Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović više nisu zajedno.

“Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelijepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna djevojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lijepo sjećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pjesmu”, rekao je Isak, koji je tri mjeseca bio u vezi sa koleginicom.
Oni nisu prvi pjevački par koji je stavio tačku na vezu.

Naime, na iznenađenje mnogih, 2008. godine u vezu su uplovili Rada Manojlović i Milan Stanković, koja je potrajala oko četiri godine. Turbulentan period ostavili su iza sebe, a nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Kažu da prva ljubav zaborava nema, a kako je Rada nedavno raskinula sa Harisom Berkovićem, krenule su glasine da je obnovila ljubav sa Milanom.

Međutim, nema svaka priča sretan kraj. Ljubav koja je doživjela krah je upravo bila ona između Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića. Njihovu romansu koja nije dugo potrajala obilježile su mnoge svađe kada su bili dio jednog rijalitija.

Takođe, ljubav se stvorila i između Aleksandre Prijović i Ljube Perućice, koji su nakon dvije godine veze odlučili da se raziđu.
Nekome prava, a nekome prva ljubav desila se baš na Grandovoj sceni. Prvi dečko Milice Todorović bio je njen kolega Nenad Jovanović, sa kojim se takmičila u drugoj sezoni “Zvezda Granda”. Nakon što su se razišli, pjevačica je novu sreću pronašla u zagrljaju Radeta Kovačevića, inače brata popularnog pjevača Saše Kovačevića.

Svi se sjećaju ljubavi između Ane Sević i Darka Lazića koji imaju kćerku Lorenu. Iako je nakon razvoda svako otišao na svoju stranu, ovaj bivši par često su pratili bombastični novinski natpisi kada je riječ o njihovom odnosu.

Još jedna ljubav koja se izrodila na Grandovoj sceni, a neslavno završila je ljubav između Tanje Savić i Darka Filipovića.