Tri najstrastvenije poze u seksu iz Kamasutre

Predlažemo vam tri najstrastvenije poze u seksu iz Kamasutre, a vi sa partnerom provjerite da li opisani ljubavni položaji zaista pružaju ogromno erotsko zadovoljstvo.

DUBOKI POLOŽAJ

Duboki položaj omogućava potpunu penetraciju, po čemu je i dobio ime. Lezite na leđa, ruke podignite iznad glave, a jednu nogu stavite na njegovo rame.
Vaš partner može duboko da penetrira, što će vam omogućiti brži i intenzivniji orgazam. Takođe, ova poza prija i muškarcima prije svega zbog duboke penetracije.

U VRTLOGU STRASTI

Partner sjedi na krevetu dok mu vi prilazite odozgo i sjedate na njega tako da ste mu okrenuti leđima.
Moraćete malo da se nagnete ka naprijed kako bi vaš partner mogao da penetrira sa leđa, pri čemu vas rukama drži za struk ili grudi. Ova poza je idealna za žene koje ne mogu tako lako da dožive orgazam jer je stimulacija klitorisa konstantna. I vašem partneru će prijati jer će moći potpuno da penetrira i da istovremeno uživa u strasnom zagrljaju.

SLON

Ovaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osjećaj bliskosti. Namestite se u položaj “kašike”, odnosno oboje treba da legnete na bok, s tim što je partner iza vas. Vaše noge treba da budu savijene u koljenima jer se u tom položaju prirodno naslanjate na njegove genitalije. I vama i njemu sigurno će odgovarati ova poza. Njemu jer može nesmetano da se kreće, a vama zato što će vam u ovom položaju stimulacija G tačke biti zagarantovana.

(VisokoIN)