UŽAS U SANDŽAKU: Pokušaj ubistva u Novom Pazaru, mladiću se bore za život, u toku je policijska potraga za napadačem…

U Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru dogodio se nasilnim obračun dvije grupe mladića na motociklima, što je rezultiralo povredama izazvanim hladnim oružjem.

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S.M., bio je također među učesnicima incidenta. Hitne službe brzo su reagovale i povrijeđeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gdje mu je pružena neophodna pomoć. Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povrijeđeni B.R. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenirala na mjestu događaja i započela istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S.M. je u bjekstvu, a policija apeluje na sve svjedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage. S.M. je pobjegao na motoru u nepoznatom pravcu.

Ovo nije prvi put da se u ovom dijelu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među stanovništvom ovog gradskog naselja.

Mladić koji je u krvavom obračunu u Novom Pazaru zadobio teške tjelesne povrede, hospitaliziran je u bolnici u ovom gradu.

– Pacijent je primljen kao hitan slučaj zbog povreda zadobijenih u tuči. Pregledom su utvrđene dvije ubodne rane na lijevoj nadlaktici i još jedna ubodna rana grudnog koša. Urađena je dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je u stabilnom stanju, potvrđeno je za RINU u novopazarskoj bolnici.