Vlada veliki interes: Serija “Seks i grad” će ipak biti u nekoliko sezona

Popularne četiri najbolje prijateljice i junakinje serije “Seks i grad”, ponovo su se sastale za seriju “And just like that”, ali ovoga puta bez Samanthe.

Iako je produkcija strahovala da će gledateljima nedostajati lik Samanthe, postigli su nenadani uspjeh. Kako kažu, glumica Kim Cattrall (64) koja je zamijenila popularnu Samanthu dobrodošla je za drugu sezonu, prenosi 24sata.hr.

Sarah Jessica Parker (64), koja glumi Carrie je i izvršna producentica serije, a plan snimanja se itekako promijenio.

“Dosadašnja produkcija serije je postigla zapanjujući uspjeh, a budući da je odgovor obožavatelja nadasve pozitivan, izvršni producenti Michael Patrick King i Sarah Jessica Parker traže više od prvobitnog plana, prema kojem se trebalo prikazati samo 10 epizoda”, rekao je izvor iz produkcije.

Uskoro će biti najavljeno i snimanje druge sezone, a poznato je i da su Kim Cattrall vrata širom otvorena.

“Dame je vole i cijene i voljele bi je vidjeti u novoj seriji. Cijela poenta ove serije je pokazati kako se prijateljstva razvijaju i mijenjaju s vremenom, tako da je Kim uvijek dobrodošla ako se poželi vratiti. Da nam se jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za New York”, poručili su.

Serija će se emitovati na HBO Maxu, a radnja će biti svojevrsni nastavak popularnog “Sexa i grada”.