ZAGORKA GRAHOVAC NA SJEDNICI NSRS: ‘O BOŽE, AKO SE OTCIJEPIMO, HOĆEMO LI SVAKO JUTRO ČEKATI NA GRANICI DA ODEMO NA POSAO?!’

Ona se javila za riječ na jučerašnjoj posebnoj sjednici Narodne skuštine RS te na jednostavan način ukazala na sav besmisao Dodikovih prijetećih najava

Poslanica Liste Za pravdu i red Zagorka Grahovac, iz Nevesinja, zabrinuto je reaagirala na najave predsjednika Republike Srpske da će na entitetsku granicu postaviti policiju, ali i da planira otcjepljenje.

Ona se javila za riječ na jučerašnjoj posebnoj sjednici Narodne skuštine RS te na jednostavan način ukazala na sav besmisao Dodikovih prijetećih najava.

– Kada govorimo o otcjepljenju, najveći strah ljudi iz Nevesinja je „o Bože, ako se mi otcjepimo, hoćemo li moći više raditi u Mostaru, hoćemo li moći prelaziti granicu, hoćemo li svako jutro morati čekati na granici da odemo na posao“.

To je naše najveće pitanje kada govorimo o otcjepljenju, a isto se sigurno pitaju i u Trebinju i u drugim mjestima gdje idu trbuhom za kruhom u Federaciju da rade – navela je Grahovac.