Vidoje Ristović (44), suprug Nikoline Pišek, preminuo je noćas. Informaciju je za Novu.rs. potvrdila Nikolina Pišek.

Kako Nova.rs piše, hitna pomoć je noćas konstatirala smrt.

Srpski povjesničar umjetnosti i Nikolina vjenčali su se 2013. godine u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes, koje se nalazi između Cannesa i Nice, a živjeli su na relaciji Zagreb-Beograd. Nakon glamuroznog vjenčanja s njim je dobila i kćerkicu Unu Sofiju.

Početkom prošle godine voditeljica Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović kupili su luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni u Zagrebu. Vila od 500 kvadrata počela se uređivati, a Nikolina je u aprilu na Youtubeu stavila snimku od šest sekundi na kojoj se vidi pogled iz vile s velike terase, ali i majstori koji postavljaju podno grijanje.

Novi dom Ristovićevi su kupili nakon što su za dlaku izbjegnute tragedije. Svi se sjećamo prošlogodišnje nesreće o kojoj su pisali mediji: Nikolina i njena kći Una Sofija izbjegle su smrt nakon trovanja ugljen monoksidom.

– Osjećala sam se loše cijelu večer, imala sam tahikardiju i jaku glavobolju, oko 2 ujutro Una se probudila i povraćala. Nazvala sam supruga, koji je bio u Beogradu, i rekla mu da nismo dobro i da ćemo ujutro k doktoru. On je, srećom, odmah shvatio da je nešto ozbiljno u pitanju. Alarmirao je prijatelje i zamolio ih da odu do nas. Ja se više nisam javljala na telefon. Morali su nam provaliti. Suprug Vidoje je odmah krenuo prema Zagrebu, ali da nikoga nije poslao, ne bi stigao na vrijeme – ispričala je tada za Jutarnji Nikolina.