Aleksandra Prijović pored Filipa u Sarajevo povela još jednog muškarca, bez njega ne može

Aleksandra Prijović dokazala je rasprodatim arenama širom bivše Jugoslavije da je trenutno najbolja pjevačica narodne muzike mlađe generacije. Velika podrška na tom putu joj je bila porodica, što je i dokaz posljednjeg video snimka koji je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Pjevačica je sa sinom Aleksandrom obišla halu gdje je očekuju tri koncerta, a njen mezimac joj sve vrijeme nije puštao ruku.

Mali dječak je bio i na koncertima u Beogradu, gdje je maltene do kraja pjevao sa mamom u glas. Uoči prvog spektakla u našoj prestonici, izrazio je želju da se popne na binu, ali se kasnije uplašio od velikog broja ljudi.

– Izgleda da se uplašio, a možda mu se i prispavalo pred kraj. Obećao je da će izaći i kada je došao poslije u bekstejdž rekao je da neće, nije bio raspoložen.

– Ovo je bila noć u kojoj sam željela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htjela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osjećala. Meni je došlo da plačem cijelu noć od neke nevjerovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra nakon prvog koncerta u Beogradu.