Arnel Isak stao u odbranu brata Isaka: ‘Sigurno će biti bolji i pošteniji direktor od pojedinih supruga i direktorica’

Arnel Isak, sin federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka, oglasio se na svom Facebook profilu i dao podršku bratu Rusmiru koji je imenovan za direktora Kazneno popravnog zavoda Zenica.

Iako se očekivalo da se tim povodom oglasi i otac, ministar MUP-a FBiH, to se nije desilo. A brat Arnel u statusu koji u cjelosti prenosimo u nastavku, piše:

– Pred proteste na međuentitetskoj liniji, u organizaciji Milorada Dodika i njegovog SNSD-a, mislio sam da opozicija u Federaciji BiH više ne postoji. Njihova šutnja ostavljala je dojam kao da je kompletno rukovodstvo opozicionih stranaka na kolektivnom godišnjem odmoru.

Ovih dana ipak vidimo da opozicija, koja je zadnja pozvana da komentariše bilo kakve procese u Federaciji BiH, ipak postoji.

Građani Bosne i Hercegovine imat će priliku da za četiri godine ocijene šta smo radili. A radit ćemo na način koji je nepoznat kadrovima trenutne opozicije, odnosno nećemo krasti, nećemo štimati tendere, radit ćemo transparentno i uvažavati konstruktivne kritike.

Rusmir Isak sigurno će biti bolji i pošteniji direktor od pojedinih supruga i direktorica zdravstvenih ustanova, supruga i sutkinja ustavnih sudova, supruga i uposlenica turističkih zajednica, supruga i direktorica domova zdravlja, kćerki i vlasnica firmi prikačenih na sistem namjenske industrije BiH, sinova i službenika raspoređenih u bh. ambasade i tako dalje. To će pokazati vrijeme – poručio je Arnel Isak.

Vezani članci

Moj otac nije glasao za mene, nije bitno ko je čiji sin, sve ću vas pozvati…

Visokoin.com

Nakon leta helikopterom: Traži se istraga protiv Rame i Arnela Isaka

Visokoin.com

Nakon oca i sin stao na stranu SDA: Isak na sjednici rekao da neće podržati Vladu i da napušta NES

Visokoin.com