Baka Prase objavio klip o Željku Mitroviću, pokazao poruke koje je dobio: ‘Neću se smiriti dok te ne ugasim!’

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović su u sukobu jer Bogdan tvrdi da mu Mitrović duguje novac.

U objavama na Instagramu, Mitrović je juče spomenuo izvjesnu djevojku Nataliju Š. za koju tvrdi da joj je Bogdan prenio mononukleozu. Kako piše 24sedam.rs o Nataliji Šćekić, koja pored toga što je manekenka, radi u Urgentnom centru.

Jutjuber je nedavno okačio klip o kom trenutno bruji cijeli Balkan. On je u njemu progovorio o aktuelnoj svađi sa Željkom, ali se i osvrnuo na priče da je izvjesnoj Nataliji prenio bolest tokom seksualnog odnosa. Ujedno je postavio poruke koje mu je Mitrović navodno slao.

“Ima jedna riba koja je meni p…. k… u 2016. godini. Ja sam se kunem da je samo to bilo. I sada “ovaj” nju spominje zato što je ona, debilka mala, otišla kod Mitrovića, trebalo je da uđe u Zadrugu i da bi dobila poene rekla “znaš, ja sam malo bila sa njim, malo sam mu c.livala t… i malo mi je prenio mononukleozu”. Da li sam joj prenio mononukleozu, skroz moguće, ali sam se ja tada izliječio od toga. Tu krivicu možda i mogu da prihvatim. I sada, najsmješnije, ta riba i njena keva, polupanka isto 200, hoće da mi pakuju silovanje”, rekao je Baka u klipu.