Baka Prase podijelio sliku Mitrovića s djevojkom: ‘Je l’ ovo sa maloljetnicama u Trebinju?’ Vlasnik Pinka mu odmah odgovorio

Prvi čovjek “Pinka” Željko Mitrović i influenser Bogdan Ilić, iliti Baka Prase, danima unazad vode medijski rat.

 

Baka Prase je danas objavio fotku na kojoj vidimo kako Željko Mitrović ljubi u obraz ženu koja nije njegova supruga Milica Mitrović, a vrlo brzo uslijedio je odgovor vlasnika “ružičaste imperije”, koji je naveo šta jutjuber pokušava.

Željko je prije nekoliko dana najavio dokumentarni film o Iliću, u kojem će otkriti sve o njegovom kriminalnom životu, a Bogdan je sad, po svemu sudeći, pokušao da mu priprijeti objavivši spornu fotografiju.

 

– Milice Mitrović, je l’ si se ovo podmladila ili masnokosi krlja maloljetnice u Trebinju? Ovu masnu kosu bih svuda prepoznao – napisao je Bogdan.

 

– Lijeva slika je moja, a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razumije da ja računam njegovih šest poteza unaprijed! Lijevo na mojoj slici se nalazi moja koleginica, urednica na Red TV koja ima 26 godina, a desno koleginica Tanja Rađenović i koja mi je takođe bliski prijatelj! Bako, ne mozeš spriječiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prijete da mogu da mi po***e! – napisao je Mitrović.