Ben zbog Džej Lo nikada ne skida majicu na plaži, a sada je konačno otkriveno i šta mu je sve branila da uradi

Ben Aflek možda jeste jedan od poželjnijih glumaca u Holivudu na čije je čari ponovo pala i Džej Lo, ali to ne znači da joj je sve potaman po pitanju njenog dragog.

Naime, dobro je poznato da glumac nikad ne skida majicu na plaži kada je sa latino divom, nevezano kolika je temperatura, a razlog je to što ona ne voli njegovu ogromnu tetovažu, što je i sama priznala u jednom od intervjua.
Užasna je! Zaista je užasna, mene bi bio blam na njegovom mjestu – rekla je, a potom dodala:

Ima previše boja. Sve njegove tetovaže imaju previše boja. Trebalo bi da su manje šarene, a više kul – istakla je ona.
Ben na leđima ima istetoviranog feniksa živih boja, a kod Elen Dedženeris u emisiji rekao je da crtež predstavlja nešto njemu veoma bitno, ali nije htio da otkrije značenje.

Sada se saznalo da tetovaža nije jedino što se ne dopada Džej Lo.

Dobro je poznato da su mnogi glumci i glumice da bi dobivali bolje uloge morali da promijene određene karakteristike. Nos, usne, zubi… a ni Ben nije bio izuzetak. Njemu su filmski producenti svojevremeno rekli da mora da sredi svoj osmijeh ako misli da dobiva uloge.

Prije nego što će 1998. godine igrati u filmu “Armagedon” koji ga je ujedno i proslavio, glumac je imao zadatak da sredi zube da budu “više holivudski” i kako kaže, nauči da bude seksi.

Tjerali su ga da ide u teretanu i nabaci mišiće, a rezultati nisu izostali jer je ostvarenje u rekordnom roku zaradilo 553 miliona dolara.