Bivša supruga, kćerka i sin ubili muškarca: Isjekli ga električnim cirkularom i bacili dijelove tijela po šumi

Majka Lj. J. (56), kćerka A. A. (31) i sin M. A (30), koji su osumnjičeni da su bivšeg supruga, odnosno, svog oca, ubili, pa isjekli električnim cirkularom i bacili dijelove tijela kod Požarevca nalazi se na vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, piše Telegraf.

– Na osnovu rezultata bit će donijeta odluka da li će ići u zatvor ili ostaju – rečeno je Telegrafu.

Podsjetimo, Stevan je ubijen hicem iz pištolja dok je spavao.

– Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isjekli bivša supruga i djeca. Dijelove tijela su spakovali u kese, pa ih automobilom žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi – prenosi Telegraf izjavu izvora.

Policija uhapsila majku i kćerku odmah, a sina nekoliko dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš.

Njegove komšije su kazale da je riječ o čovjeku koji je radio u Beču, a da su su tamo živjeli njegova bivša supruga i djeca.

Njihov prvi komšija je za Telegraf kazao da su se vratili zbog nerazjašnjenih okolnosti, a da za dvije godine, koliko su proveli u kući ubijenog Stevana A., nisu komunicirali ni sa kim.

Prema nepotvrđenim informacijama srbijanskog portala, mještani kažu da je njegovo tijelo je pronađeno u šumarku na dionici puta Kučevo – Petrovac, gdje je u toku rekonstrukcija alternativnog puta.

Radnik preduzeća za puteve pronašao je njegovo tijelo rovokopačem.