Bizarno: Učesnica srbijanskog realitya pobacila dijete pa se vratila u program

Ovaj čin Aneli Ahmić izazvao je različite reakcije među gledaocima i u javnosti

Aneli Ahmić, učesnica kontroverznog reality show programa “Elita,” izazvala je šok u javnosti kada je danas pobacila dijete i odmah se vratila u program. Ovaj događaj izazvao je različite reakcije među gledaocima i učesnicima, a posebno je uznemirio Marka Janjuševića, poznatijeg kao Janjuš, koji je trebao biti otac djeteta.

Kako piše srbijanski Telegraf, Janjuš je, nakon Anelinog povratka, odmah prišao i počeo je moliti da ne abortira. Uslijedila je emotivna drama, puna suza i napetosti. Janjuš je bio očajan, moleći Aneli da preispita svoju odluku, ali ona nije željela slušati.

Aneli je dodala da je Janjuš vrijeđao nju i njenu porodicu, te da više ne može da mu vjeruje. “To je dar od Boga,” rekao je Janjuš, pokušavajući da je ubijedi da promijeni odluku, ali Aneli je bila neumoljiva.

Ovaj čin Aneli Ahmić izazvao je različite reakcije među gledaocima i u javnosti. Mnogi smatraju da je njeno ponašanje kontroverzno, dok drugi vjeruju da je njena odluka stvar ličnog izbora i prava.

Reality programi poput “Elite” često izazivaju kontroverze svojim senzacionalističkim pristupom, a ovaj događaj je podigao ljestvicu još više. Mnogi se pitaju gdje je granica i da li je sve dozvoljeno u potrazi za gledanošću i profitom.