Branko Đurić: Muka mi je od pitanja o Angelini Jolie

Branko Đurić Đurra razočaran je činjenicom da je većina pitanja koja su mu postavljana uoči i na premijeri filma “U zemlji krvi i meda” bila vezana za to kakvi su Angelina Jolie i Brad Pitt.

Poznati glumac i muzičar bio je dio ekipe koja je prošle sedmice prisustvovala premijeri filma u New Yorku i Los Angelesu, ali je razočaran što su ga novinari uglavnom pitali kakva je Angelina osoba, a manje o samom filmu.

“Sva pitanja su bila vezana za to kakva je Angelina, kako je raditi sa njom i meni to polako već ide na živce. Čini mi se da pored svega što sam u životu radio ispada da je najveći potez u mojoj karijeri bio što sam upoznao Angelinu i Brada”, kazao je glumac u prilogu emisije “Red Carpet”.

“Oni su normalniji i običniji od 90 posto naših “zvijezda”. Bio sam iskreno iznenađen njihovim odnosom i željom koju pokazuju da pomognu drugim ljudima”, dodao je Đurić, a na pitanje kako su film prihvatili Amerikanci istakao je da je naišao na odličan prijem kod ljudi koji stvari znaju da sagledaju objektivno.

(VisokoIN)