CRNOGORSKA POLICIJA HAPSI SVE REDOM: OSIM KOLEGA NA METI SU I FUNKCIONERI

Drama u crnogorskoj policiji se nastavila i tokom jučerašnjeg dana – službenici već mjesecima hapse svoje nekadašnje kolege, a sada su se na meti našli i funkcioneri – uhapšen je Milo Božović, predsjednik Opštine Budva koji se sumnjiči za stvaranje kriminalne grupe i šverc droge.

Istovremeno, policija sprovodi akciju u više crnogorskih gradova povodom ubistva škaljaraca Damira Hodžića i Adisa Spahića, sa čijim likvidacijama se povezuju Veljko Belivuk i Marko Miljković.

U Crnoj Gori vlada totalni haos, s obzirom na to da su desetine pripadnika kriminalnih grupa uhapšeni. Među njima su i istaknuti policajci, ali i funkcioneri.

Podsjetimo, u saradnji sa Evropolom i nakon niza transkripta razgovora sa šifrovane aplikacije Skaj, crnogorska policija je udarila na veliki broj svojih kolega. Sve je eskaliralo hapšenjem pomoćnika direktora policije za borbu protiv organizovanog kriminala Dejana Kneževića, kojem su lisice na ruke stavljene 22. marta.

Otkriveni su i slučajevi jezive policijske torture – kada su policajci slali slike mučenja svojim “šefovima iz podzemlja” – Radoju Zviceru, Veljku Belivuku, ali i Darku Šariću.