Da li Goražde ima novu zvijezdu Granda? Šerifović bila u dilemi

Iz Goražda, odakle je i Džejla Ramović, bivša pobjednica takmičenja Zvezde Granda dolazi mlada Elmedina Laličić koja se samo sedamnaest godina odvažila da pokaže da dobro pliva u različitim žanrovima. Numerom Šabana Šaulića naježila je studio, a potom razmrdala čuvenim hitom „Bitanga i princeza“.

Žiri je njeno izvođenje nagradio sa pet glasova, među kojima su bili Ceca, Viki, Snežana, Marija i Ana.

Iako je na audiciji za „Zvezde Granda“ izabrala narodni repertoar, odlučila je da za mentora izabere Mariju Šerifović.

-Da li ti više voliš da pevaš narodnjake ili zabavnjake, objasni mi to pošto mi stvara konfzuziju koja mi baš nije blagougodna– zanimalo je Mariju.

-Za svoju dušu najviše volim zabavnu muziku, ali s obzirom na to da živimo na ovakvom tržištu potrebna je narodna muzika koju ja izuzetno cijenim i volim. Narod voli narodnu muziku i zato sam htjela da otpevam nešto narodno da pokažem– objasnila je Elmedina, a njen stav se Mariji ni malo nije dopao.

-Tačno je pogrešno rekla kada si ti u pitanju– sugerisao je Saša.

-To je pogrešno, pa ljudi ja potičem iz porodice narodnjaka, ali to je potpuno pogrešno razmišljanje. Skroz pogrešno, da poludiš!– iznervirala se Marija koja je željela da sazna o takmičarki još nešto ne bi li donijela odluku te je Elmedina otkrila da trenutno pohađa srednju muzičku školu i da svira klavir.

-Uzmi polupaj je, ne šalim se!- savjetovao je Đorđe David.

Nakon mnogo razmišljanja i nerviranja Marija je pristala da je primi u svoj tim što je kolege iz žirija oduševilo.

–Dobro ajde, ali tućićemo se!– poručila je Šerifovićeva takmičarki koja nije mogla da sakrije sreću što joj se želja ostvarila.