Dino Merlin stigao u Beograd

Poslije dvadeset godina, Dino Merlin došao je danas u Beograd da vidi kako protiču pripreme za koncerte u Areni 25. 26. i 27. novembra i da snimi emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” koja će večeras biti emitovana.

Asim Kraljić, menadžer popularnog pjevača, rekao je po ulasku u Srbiju da se Dino i on ne osjećaju ugroženo u Beogradu i da je priča o prijetnjama “napumpana”.

“Često sam u Beogradu i redovno srećem ljude koji sve najbolje govore o Dinu i jedva čekaju koncerte. Tri rasprodate “Arene” najbolje govore o tome da li je neko voljen ili nije”, rekao je Kraljić.

U intervjuu koji je nedavno dao “Blicu” Dino je potvrdio da se ne plaši, jer: “U životu sam naučio da se bojim samo Boga. Nije me strah jer nisam nikome želio zlo, nisam ga ni učinio, a svako veče ću imati preko 18.000 čuvara koji će se brinuti da mi se ništa ne dogodi”.

Prije Dinovog dolaska na televiziju “Prva” oko 17 sati, u okruženju ove medijske kuće sve je izgledalo kao i svakog drugog dana, osim što se ispred zgrade nalazio veliki broj medijskih ekipa. Policije nije bilo, a ni nacionalističkih grupa koje su najavljivale razne oblike nasilja čim Dino pređe granicu, navodi Blic.

Pokret Naši Dini Merlinu prijete smrću !

(VisokoIN)