Drama u Crnoj Gori: Pucnjava na koncertu Jelene Rozge u Kotoru

Dok je Jelena Rozga nastupala u kotorskom klubu, u publici su se obračunavali pištoljima. Dvije grupe navodno su se žestoko posvađale zbog jedne djevojke

Pred kraj koncerta u noćnom klubu Maximus u Kotoru, oko četiri ujutro prošlog četvrtka, počela je pucnjava. Srpski mediji pišu da je Jelena Rozga (38) jedva izvukla živu glavu.

“Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam što se kasnije zbivalo u publici”, kratko je opisala Jelena, javlja 24sata.hr

Kako piše srpski Telegraf, incident nije bio nimalo bezazlen. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. Zaštitari nisu stigli na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Povriješenih je bilo, no nitko, nasreću, nije smrtno stradao.

“Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno ozlijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne poberu metak”, kažu očevici.

Crnogorski mediji tvrde kako se uprava kluba potrudila incident zataškati pred novinarima i policijom.
Prema riječima načelnika kotorske policije Igora Popovića, zbog sukoba su priveli dva muškarca, no ne zna se o kome je riječ. Vlasnik kluba navodno je prije godinu dana osuđen na dvadeset godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike.

Mnogi smatraju da su tvrdnje kako je sukob izbio zbog svađe oko djevojke izmišljena priča te da je riječ o mafijaškom obračunu. To potkrepljuju činjenicom kako je početkom ove godine u prizemlju kluba podmetnut požar, a 2014. godine nastupi pjevača prekinuti su zbog dojave o postavljenoj bombi, za koju se nakon pretresa ispostavilo da je bila lažna, javljaju mediji.