Epilog drame u Boljakovom potoku: Uhapšen sin borca i člana SDA, izbo muškarca pa ga pregazio autom

sve se dogodilo oko 19,30h u ulici Hekim Oglu Ali-paše na području sarajevske općine Novi Grad. Drama se desila ispred porodične kuće u kojoj je teško povrijeđen Admir Džindo (39) koji je teško povrijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti

Tokom jučerašnjeg dana dogodila se prava drama u sarajevskom naselju Boljakov potok kada je teško povrijeđena jedna muška osoba dok je druga lišena slobode zbog fizičkog napada.

Kako piše portal Crna-Hronika sve se dogodilo oko 19,30h u ulici Hekim Oglu Ali-paše na području sarajevske općine Novi Grad. Drama se desila ispred porodične kuće u kojoj je teško povrijeđen Admir Džindo (39).

Brzom reakcijom MUP-a Kantona Sarajevo lišen slobode je Melvin Sućeska, sin borca Armije Bosne i Hercegovine, istaknutog člana SDA priveden je u prostorije za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo te se čeka odluka dežurnog tužioca o njegovom zadržavanju.

Melvin Sućeska je na pragu kuće Džindo, fizički Admira (39) izbacio i onda na njega nasrnuo oštrim predmetom. Nakon što ga je teško povrijedio, odlučio da je i pregaziti automobilom.

39-godišnjak Admir Džindo je teško povrijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti. Kako kaže njegova majka Sana za portal Crna-Hronika, Admir se nalazi na C3 Odjelu za reanimaciju i anesteziju i u kritičnom je stanju. Na aparatima je.