Frenkie, Kontra i Indigo vas pozivaju na promociju “Putanje”

Frenkie, Kontra i Indigo vas pozivaju na koncertnu promociju njihovog zajedničkog albuma u Tuzli. Nakon Bihaća i Sarajeva trio će u petak u tuzlanskom Domu mladih uživo prestaviti pjesme sa “Putanje”.

Gosti i podrška na bini će im biti DJ Soul, a kao specijalni gost najavljen je beogradska legenda Juice. Publika će po prvi put imati priliku uživo da čuje Voltron, Višu srednju klasu, Putanju, Karmu, Bio sam tu, veliki hit Bratmoi, druge zajedničke pjesme kao Remix, Uz zvuk sirene, Gdje god su moji, pjesme sa starijih izdanja Kontre i Frenkija, ali i suradnju sa Juicem te par numera beogradskog kolege. Fm Jam ekipa najavljuje dvosatni live nastup koji će obogatiti setovi Soula i Indiga. Cijena kartata je 5km a vrata se u petak otvaraju tačno u 21.00.

unnamed-1

Poznato je da FM Jam trojac već godinama sarađuje na koncertima i pjesmama, ali ovo je prvi put da su se okupili oko zajedničkog projekta. Jedini gosti na “Putanji” su Shtuka te Juice, čiji govor krasi sam kraj albuma, a na Frenkia se osvrnuo riječima – “Bavimo se i posvetili smo živote istoj kulturi i neminovno je bilo da surađujemo. Prošli smo dalek put od snimanja albuma u Berlinu, najavne promo faze gdje smo obavili tri video spota pa do samo izlaska albuma. Sada je konačno vrijeme da te pjesme izvedemo na bini i vidimo kako će publika reagovati. Uveliko se radujemo koncertu i pozivamo još jednom sve Tuzlake da nam se pridruže, vidimo se u Palmi!“.

Frenkie, Kontra i Indigo “Putanju” izdaju u saradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music. Podrška ove diskografske kuće potvrđuje samo da se iza “Putanje” krije vrhunski materijal, koji je od danas dostupan svim slušateljima u regiji, ali i šire.