FUAD BACKOVIĆ DEEN SA PARTNEROM WILL-OM NA NASLOVNICI AMERIČKOG ČASOPISA

Fuad Backović Deen i njegov dečko Will Phearson III osvanuli su na naslovnici holivudskog časopisa, a ovim uspjehom bh. pjevač pohvalio se na društvenim mrežama.

“Čast je biti predstavljen u jednom od najboljih holivudskih zabavnih časopisa za kreativce i profesionalce. Hvala Magic Image Entertainment, Magic Image Hollywood Magazine i Joss Gomez što ste nas primili i što ste zainteresirani za naš kreativni rad u industriji. Veliko mi je zadovoljstvo”, napisao je Deen na svom Instagram profilu piše Klix.

Deen i Will su govorili o svom modnom brendu “Namaste”, ali su i odgovarali na neka zanimljiva pitanja u intervjuu.

Tako je Will otkrio da je rođen u Los Angelseu, a Deen se pohvalio da je rođen u olimpijskom Sarajevu, ali da je odrastao na relaciji Sarajevo-Brač.

Između ostalog, pitali su ih i što bi upitali Boga da imaju priliku.

“Ja ga ništa ne bih pitao, samo bih rekao hvala”, odogvorio je Will.

“Razgovaram s Bogom i svemirom na dnevnoj bazi i do sad nijedno moje pitanje nije ostalo neodgovoreno. Zahvalan sam zbog svega”, rekao je Deen.

“Koliko dugo bi, šta mislite, preživjeli apokalipsu zombija?”, još jedno je od pitanja koje je postavljeno paru.

“Ja bih preživio do kraja apokalipse. Već sam preživio kao gay crnac u Americi. Mogu sve preživjeti”, rekao je Will.

Deen se prilikom odgovara na ovo pitanje osvrnuo na rat u BiH.

Kao dijete, svjedočio sam i preživio najbrutalniji rat u modernoj ljudskoj povijesti koji se dogodio u mojoj rodnoj zemlji i glavnom gradu Sarajevu. Živio sam s mamom i bratom u podrumu bez struje, vode i hrane 4 godine. Ništa ne može biti gore od toga. Ja sam već pobjednik”, zaključio je Deen.