Gola Ceca u seksi scenama sa Šerbedžijom

Kontroverzni film “Nečista krv” sa Svetlanom Ražnatović Cecom (38) i Radom Šerbedžijom (65) u glavnim ulogama, nikad nije emitiran u cijelosti. Prikazivanje erotskih scena s Cecom 1991. je spriječio Željko Ražnatović Arkan, no početkom sljedeće godine gledatelji će na televiziji Happy u 12 epizoda moći vidjeti razgolićenu pjevačicu, piše srpski Press.

Film ‘Nečista krv’ snimljen je 1991. godine. Kad je 1997. prvi put prikazan velikim je dijelom cenzuriran. Šerbedžija je u filmu utjelovio Mitketa, a Ceca Koštanu.

U seriji koju je režirao Stojan Stojčić glume i Ljuba Tadić, Neda Arnerić, Mato Jovanovski, Dušica Žegarac, Filip Gajić i Maja Stojanović.

– Radujem se što smo otkupili seriju u režiji Stojana Stojčića i počet ćemo je prikazivati u siječnju. Cecino sudjelovanje će dodatno utjecati na popularnost serije. Ona u seriji pjeva, glumi i jedan je od glavnih likova. Vidjet ćete je kao nikad dosad – izjavio je za Press Milomir Marić na čije je inzistiranje 2005. godine na BK televiziji prikazan film u kojem Ceca pjeva samo jednu pjesmu.

Dodao je da misli kako će serija nadmašiti gledanost kultne ‘Zone Zamfirove’. Uvjeren je da Ceca, koja se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u svom domu, ne bi uspjela spriječiti emitiranje serije i da je na slobodi.

– Materijal za film ‘Nečista krv’ vlasništvo je produkcije i ona s njim može raditi što god se želi, sviđalo se to glumcima ili ne – zaključio je Marić.

(VisokoIN)