“Gospodin savršeni” objasnio zašto je odabrao Hanu umjesto Ive

“Gospodin savršeni” Goran Jurenec odlučio je prekinuti svoju šutnju nakon finala showa u kojem je pukla njegova veza s Ivom Runjanin kojoj je bio dao posljednju ružu te je otkriveno da se viđa s Hanom Rodić.

Zbog takvog preokreta gledatelji su ga izvrijeđali, a iako je u showu ostavljao dojam finog i mirnog mladića, na društvenim mrežama najprije se posvađao s pratiteljima, a onda i napisao poduži komentar cijele situacije.

“Pročitajte i saznajte kako se sve tačno zbivalo…i onda komentirajte! Ako ne znaš šta je bilo bolje šuti”, poručio je prije nego što se raspisao.

Dragi moji,

Koji mislite da znate sve pa sa punim pravom komentirate, čak i vrijeđate, a u biti ništa ne znate. Zato ću Vam sad situaciju u showu malo bolje razjasniti pa onda promislite i odlučite koliko sam bio fer ili ne?!

Kao prvo smiješno mi je s jedne strane vidjeti kako ljudi na društvenim mrežama ozbiljno misle da znaju što je najbolje za druge, nas ili u ovom slučaju za mene. A sa druge strane jako je žalosno pročitati komentare jer smatram da nije OK ako se nekog vrijeđa. Svakako je dopušteno izraziti svoje mišljenje, ali na nekom nivou.

https://www.instagram.com/p/BqYOmJeH45g/?utm_source=ig_embed

A što se moje odluke tiče, odnosno prekida s Ivom, imam svoj razlog zašto si ona i ja ne pašemo, kojeg neću javno izraziti. To se jednostavno zove pristojnost i to se tiče samo Ive i mene! Jer kad je show završio viđali smo se nekoliko dana u kojima sam primijetio da to nije cura koju želim. Nije zato što je loša djevojka, nego zato što imamo neke druge poglede i mislim da je fer ako to što prije izjasnim. Ne želim njoj ni sebi krasti vrijeme jer bi volio da i ona pronađe svoju sreću.

U finalu ‘Gospodina Savršenog’, odnosno moj odabir Ive kao pobjednice bio je odabir da se bolje upoznamo, a ne da smo nakon showa odmah u vezi ili da se vjenčamo. Mislim da većina gledatelja to treba shvatiti. Za vrijeme showa nisam imao vremena da bolje upoznam neku curu. Premalo sam imao vremena na spojevima. Ko može reći da bi istinski mogao upoznati curu na dva, tri sastanka koja traju po pola sata.

Tako je za mene u finalu bilo nemoguće odlučiti se za jednu od tri djevojaka. Nisam znao kog da odaberem pa sam morao jednu odabrati. Veliki utjecaj na moj odabir djevojke imalo je vrijeme koje sam proveo s njom. Najintenzivnije mi je bilo s Ivom na Obonjanu, tako da je moja odluka na kraju spala na Ivu. Sve su tri imale nešto interesantno, ali imao sam premalo vremena da bi ih uspio istinski upoznati.

https://www.instagram.com/p/Brn6LqBHACU/?utm_source=ig_embed

Nakon finala Iva i ja smo proveli nekoliko dana skupa. Vrlo brzo sam primijetio da mi jednostavno nešto nedostaje za vezu pa smo odlučili krenuti svako svojim putem. Skoro dva mjeseca kasnije bila je ta studijska emisija koju ste Vi gledali odmah nakon finala. To je za sve vas bilo jako zbunjujuće, ali da ponovim između završetka showa i studijske emisije prošla su puna dva mjeseca. Pa sad sami odlučite da li je to bilo tako nepošteno s moje strane, ako sam u studijskoj emisiji objavio da smo se Hana i ja počeli viđati.

A počeli smo komunicirati tek nakon što smo Iva i ja odlučili da idemo različitim putevima. I sad mi recite ukoliko nisam bio fer, poručio je Goran.

Ispod slika uskoro je uslijedila lavina komentara. Dok neki i dalje smatraju kako je Goran donio potpuno pogrešnu odluku, drugi ga podržavaju u potpunosti.